Small Group Training

De Small Group Training bij Tatsushin bestaat uit maximaal 6 deelnemers, duurt 90 minuten, is heel divers en uiterst effectief.

Boksen en kickboksen vormen de basis van deze training en worden afwisselend gecombineerd met bijvoorbeeld cross-fit en fitness oefeningen. Deze trainingen zijn geschikt voor ieder fitness niveau en gaan van start met een warming-up. Door de mix van Martial Arts, fitness en coaching werken we in iedere training aan conditie, kracht, balans, motoriek, weerbaarheid, discipline en zelfvertrouwen.

Trainen in een kleine groep heeft heel veel voordelen, omdat de groepsdynamiek enorm motiverend werkt, je van elkaar leert en elkaar er doorheen sleept wanneer het op doorzetten aankomt. Doordat de groep relatief klein is, kan de trainer iedere deelnemer professionele en persoonlijke aandacht bieden.

Juist door de verschillen, overeenkomsten, diversiteit en de persoonlijke aandacht kom je snel tot resultaten en zul je jezelf verbazen. Bovendien is het ook nog eens heel gezellig! Wij streven ernaar iedere training uniek te houden en geheel te richten op de specifieke samenstelling van de groep, onderlinge interactie en ieders persoonlijke doelen.

Wij zijn in elk geval erg benieuwd naar jouw eigen sportieve doelen en willen graag met je aan de slag. Bij Tatsushin trainen we het hele jaar door in de buitenlucht wat een heel gunstig effect heeft op snel herstel, stress-management en vetverbranding.

In onze outdoor-dojo kun je iedere dag met uitzondering van de zondag op verschillende tijdstippen terecht voor een Small Group Training en bepaal je zelf wanneer je komt trainen.  Je zit dus niet vast aan een bepaalde dag en kiest zelf welk moment jou het beste uitkomt. Dat kan natuurlijk ook elke week dezelfde dag en zelfde tijd zijn!

Voor de Small Group Training zijn abonnementen beschikbaar voor 1 of 2 keer per week trainen ook kan er een losse les geboekt worden.
En ben je op zoek naar nog meer flexibiliteit m.b.t. het indelen van je trainingen? Bijvoorbeeld omdat het deze week even helemaal niet uitkomt i.v.m. werk, gezin of andere activiteiten?
Of soms heb je een week dat je eigenlijk wel 3 keer wilt komen trainen?
Dan hebben wij speciaal voor jou ook een Smallgroup 10 Rittenkaart in ons pakket.

Wil je eerst een keer proberen om te zien of onze Small Group Training iets voor jou is? Dan kun je een proefles boeken!

Losse les 17,50 per les
Smallgroup abonnement 1 x per week 60,00 per maand
Smallgroup abonnement 1 x per week 95,00 per maand
Smallgroup 10 Rittenkaart 150,00 per maand


In onze shop kun je direct online je les of abonnement regelen en betalen. Daar vind je ook meer informatie over de tarieven en de voorwaarden. Wanneer je een account aanmaakt kun je direct aan de slag.

Naar de Shop

Omdat je zelf kiest op welke dag en welk tijdstip je komt sporten, werkt Tatsushin met een aanmeldingsysteem via Fitmanager. Je maakt eenmalig een account aan en kunt daarna via internet of de Fitmanager app op je telefoon jouw trainingen inplannen. Met ditzelfde account kun je ook alle andere lessen, strippenkaarten en abonnementen in onze shop kopen. De proefles is ook via Fitmanager te reserveren. Meer over Fitmanager en hoe het precies werkt, vind je hier.

Kom je er nu niet helemaal uit met Fitmanager, wil je eerst even kennis maken of heb je andere vragen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag!

Tijdens de trainingen zijn we niet altijd in staat om de telefoon te beantwoorden, maar op de rooster pagina op deze site kun je de momenten zien wanneer we wel bereikbaar zijn. Naar het rooster

Powered by Fitmanager