Group Training

Vanaf januari 2019 zijn wij gestart met de Group Training, waar plaats is voor maximaal 12 deelnemers. Deze training duurt 60 minuten en is helemaal gericht op boksen en kickboksen. Een uur lang maximale aandacht voor techniek, conditie, focus en coördinatie. Voor beginners een ideale training om een goede basis te leren en kennis te maken met deze geweldige sport. Maar ook voor gevorderden is dit een uitdagende workout voor de conditie en prima training om techniek te perfectioneren.

Na de warming-up gaan we direct door! Geen tijd voor lange kletspraatjes want we willen aan de slag om jou te leren boksen en kickboksen. Elke week wordt een nieuwe stoot, trap of combinatie uitgelicht en het voorgaande herhaald. Techniek wordt afgewisseld met specifieke conditie- en krachtoefeningen die je voor het boksen en kickboksen nodig hebt.

Bij Tatsushin trainen we het hele jaar door in de buitenlucht en dat heeft tevens een heel gunstig effect op stress-management en vetverbranding. Deze Group Trainning wordt op dinsdag en vrijdagavond gegeven in onze outdoor dojo. Een unieke plek die zorgt voor een bijzondere beleving. Elke week, zelfde tijd, zelfde plek. Kom gauw een keer meedoen!

Voor de Group Training zijn er 2 abonnementen beschikbaar voor 1 of 2 keer per week trainen ook kan er een losse les geboekt worden.
Wil je eerst een keer proberen om te zien of onze Group Training iets voor jou is? Dan kun je een proefles boeken!

Losse les 9,95 per les
Group abonnement 1 x per week 29,95 per maand
Group abonnement 2 x per week 49,95 per maand


In onze shop kun je direct online je les of abonnement regelen en betalen. Daar vind je ook meer informatie over de tarieven en de voorwaarden. Wanneer je een account aanmaakt kun je direct aan de slag.

Naar de Shop


Wanneer je komt sporten meld je je aan via Fitmanager. Je maakt eenmalig een account aan en kunt daarna via internet of de Fitmanager app op je telefoon jouw trainingen inplannen. Met ditzelfde account kun je ook alle andere lessen, strippenkaarten en abonnementen in onze shop kopen. De proefles is ook via Fitmanager te reserveren. Meer over Fitmanager en hoe het precies werkt, vind je hier.

Kom je er nu niet helemaal uit met Fitmanager, wil je eerst even kennis maken of heb je andere vragen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag!

Tijdens de trainingen zijn we niet altijd in staat om de telefoon te beantwoorden, maar op de rooster pagina op deze site kun je de momenten zien wanneer we wel bereikbaar zijn. Naar het rooster

In het rooster hieronder hebben we de Group Trainingen van deze week uitgefilterd.

Klik op de gewenste training en meld je aan.

Powered by Fitmanager